Šta je Roadside Assistance?

I kvar na vozilu, i nemarno rukovanje, ali takođe i spoljni uticaji i saobraćajne nesreće.

I kvar na vozilu, i nemarno rukovanje, ali takođe i spoljni uticaji i saobraćajne nesreće. Da nažalost, ove stvari se dešavaju. U gore navedenim slučajevima, naš Roadside Assistance proizvod funkcionira kao melem na ranu i omogućava korištenje usluga pomoći na putu besplatno. ORYX Assistance će popraviti vaše vozilo na licu mjesta i u slučaju da popravka ne može biti izvedena tu, transportovaćemo vaše vozilo.

Ali to nije sve. Uz popravku vozila na licu mjesta i transporta vozila ukoliko je oštećeno ili ne može biti popravljeno na licu mjesta, sve što vam može zatrebati u tom trenutku vam je na raspolaganju – zamjensko vozilo, alternativni transport kao i hotelski smještaj za vas i vaše putnike. Čak ne morate brinuti o čuvanju i nadgledanju svog vozila, a također možemo organizirati povratak vozila na vašu lokaciju. Efikasno, zar ne?

Zašto Roadside Assistance?

VOZNI PARK NAM JE SVE STARIJI

Naša vozila stare baš kao i mi i s time se mogućnost iznenadnih kvarova povećava. Zbog rastućeg broja vozila na zagušenim putevima, saobraćajne nesreće se događaju češće. Zato na vrijeme ugovorite pomoć na putu.

VOZNI PARK NAM JE SVE STARIJI

NEOČEKIVANI TROŠKOVI

Saobraćajne nesreće i kvarovi vas mogu koštati mnogo novca, živaca i vremena. A ukoliko ste poslovni korisnik, može vas koštati i prihoda. Sa redovnim održavanjem i odgovarajućom pomoći na putu možete trošiti svoje vrijeme i budžet kako želite i bezbjedno doći do svog odredišta, gdje god da idete.

NEOČEKIVANI TROŠKOVI

NEVOLJA NIKADA NE DOLAZI SAMA

Zamislite da imate kvar na vozilu hiljadama kilometara od kuće. U stranoj ste zemlji, ne govorite lokalni jezik, a cijela procedura popravke vozila ili uklanjanja vozila sa puta se razlikuje od zemlje do zemlje... Sve ovo se može pretvoriti u skupu noćnu moru, ali ukoliko to prepustite profesionalcima, ne mora biti tako!

NEVOLJA NIKADA NE DOLAZI SAMA

PAKET USLUGA

Pozivni centar

Pozivni centar

Halo, ima li koga? Naravno, uvijek smo tu! Naš besplatni broj i usluga Pozivnog centra su dostupni tokom cijelog dana, 365 dana u godini, na lokalnom jeziku i glavnim svjetskim jezicima.

Dijagnostika problema/kvara

Dijagnostika problema/kvara

Šta se desilo? Ne brinite ukoliko ne znate! ORYX Assistance pruža ekspertsku dijagnostiku pre izvođenja bilo kakvih popravki kako bi se odredio točan kvar ili oštećenje i osigurala adekvatna i blagovremena usluga.

Popravka vozila na licu mjesta

Popravka vozila na licu mjesta

Da li dolazimo? Već smo tu! Popravićemo vaše vozilo na licu mjesta! Rješavamo kvarove i probleme koji se mogu otkloniti na licu mjesta kao što su promjena gume, zamjena dijelova, pomoćno vozila, otključavanje vozila, dopunjavanje rezervoara, zamjena osigurača i sijalica, itd.

Izvlačenje vozila

Izvlačenje vozila

Povuci – potegni, ali stručno! U slučaju prevrtanja vozila ili sletanja sa puta, mi ćemo ga obezbjediti.

Transport vozila

Transport vozila

Šta ako vaše vozilo zahtjeva transport? Rješeno! Naša usluga uključuje utovar, transport i istovar vozila na dogovorenoj lokaciji.

Zamjensko vozilo

Zamjensko vozilo

A vi, da li je vama potreban transport? I to možemo srediti! Imamo besplatno zamjensko vozilo za vas i vaše putnike tako da možete neometano nastaviti svoje putovanje.

Smještaj

Smještaj

Osiguravamo hotelski smještaj za vozača i sve putnike u vozilu.

Alternativni transport

Alternativni transport

U žurbi ste, ali ne želite da vozite? Nema problema! Možete nastaviti vaše putovanje zajedno sa svim putnicima u vozilu, i to autobusom, vozom, avionom ili taksijem.

Čuvanje vozila

Čuvanje vozila

Šta će se desiti sa vašim vozilom? Čuvaćemo ga ukoliko niste u mogućnosti da ga pokupite zbog medicinskog tretmana ili zbog potrebe za dodatnim popravkama vozila...

Dostava vozila

Dostava vozila

...i dostaviti ga na vašu adresu!

Sadržaj paketa usluga se može razlikovati i zavisi od tipa paketa za koji se odlučite u trenutku kupovine.

Kada i kako koristiti Roadside Assistance?

Ukratko – uvijek. Dostupni smo tokom cijele godine, 24 sata na dan.
Vaš poziv je besplatan i 45 minuta kasnije ćemo biti tu da se pobrinemo za sve.

Bilo da je riječ o kvaru ili nemarnom rukovanju (krivo utočeno gorivo, zaključani ključevi itd.)...
Ili da je riječ o vanjskim utjecajima (grad, požar, poplava, potres) ili saobraćajnoj nezgodi bilo gdje u Evropi.

Gdje i kako možete ugovoriti Roadside Assistance?

Roadside Assistance možete ugovoriti onlajn ili u vašoj osiguravajućoj kući, banci, lizing kompaniji, telefonskom provajderu, kartičarskoj kući ili kod dobavljača usluge upravljanja flotom i distributera i prodavača novih i polovnih vozila, kao integrirani dio njihovog proizvoda ili kao jedinstveni proizvod, brzo i lako putem samo jednog klika putem onlajn prodaje, aplikacije ili uživo u filijalama. Kako god vam odgovara!