Што е Roadside Assistance?

Дефект на возилото, невнимателно ракување, но и надворешни влијанија или сообраќајни незгоди. Да, за жал, овие работи се случуваат.

Дефект на возилото, невнимателно ракување, но и надворешни влијанија или сообраќајни незгоди. Да, за жал, овие работи се случуваат. Во горенаведените случаи, нашиот производ работи како мелем на рана и ви овозможува бесплатно да ја користите услугата за помош на патот. ORYX Assistance ќе го поправи вашето возило на лице место, а во случај ако поправката не може да се изврши на лице место, ние ќе го пренесеме вашето возило за да го поправиме.

Но, тоа не е сè. Покрај тоа што го поправате вашето возило на лице место или превезувате возило доколку е оштетено или не можете да го поправите на лице место, сè што ви треба во тоа време ви стои на располагање – заменско возило, алтернативен транспорт, како и хотелско сместување за вас и вашите патници. Вие дури и не мора да се грижите за складирање и надгледувње на вашето возило, ние исто така можеме да организираме враќање на возилото на вашата локација. Ефективно, нели?

Зошто Roadside Assistance?

НАШИТЕ ВОЗИЛА СТАРЕАТ СЕ ПОВЕЌЕ ОД ГОДИНА ВО ГОДИНА

Нашите возила стареат исто како нас и со тоа се зголемува можноста за ненадејни дефекти. Поради зголемениот број на возила на патишта со повеќе сообраќај, почесто се случуваат сообраќајни незгоди. Затоа, закажете помош на патот за вашето возило на време.

НЕОЧЕКУВАНИ ТРОШОЦИ

Сообраќајни несреќи и дефекти може да ве чини многу пари, нерви и време. И, ако сте деловен корисник, тоа дури може да ве чини и вашиот приход. Со редовно одржување и соодветна помош на патот, можете да го потрошите времето и буџетот како што сакате и да стасате до вашата дестинација безбедно, каде и да одите.

ПРОБЛЕМОТ НИКОГАШ НЕ Е САМ

Замислете дека имате дефект на возило илјадници милји од дома. Вие сте во странска земја, не го зборувате локалниот јазик, а целата постапка во врска со поправка на возилото или отстранување на возилото од патот варира од земја до земја ... Сето ова може да се претвори во скап кошмар, но ако тоа им го оставите на професионалци, тоа не мора да биде случај!

SERVICE PACKAGE

Центар за повици

Здраво, има некој таму? Се разбира, ние секогаш сме таму! Нашата бесплатна услуга за број и телефонски центар е достапна деноноќно, 365 дена годишно, на локален јазик и позастапените јазици во светот.

Дијагноза на проблем / дефект

Што се случи? Не грижи се ако не знаеш! ORYX Assistance дава експертска дијагноза пред да извршите какви било поправки за да се утврди степенот на дефект или оштетување и да се обезбеди соодветна и брза услуга.

Поправка на возило на лице место

Доаѓаме? Веќе сме таму! Ние ќе го поправиме вашето возило на лице место! Ние се справуваме со дефекти и проблеми што може да се отстранат на лице место, како што се менување на гумата, замена на делови, стартување со возилото, отклучување на возилото, полнење гориво, замена на осигурувачи и сијалици, итн.

Извлекување возило

Професионално влечење и туркање! Во случај на превртување на возило излетување на возилото од патот, ќе го вратиме на безбедно.

Превоз на возила

Што ако на вашето возило му треба транспорт? Решено! Нашата услуга вклучува оптоварување, транспорт и истовар на возила на договорената локација.

Замена на возило

И ти, дали треба транспорт? Тоа можеме да го организираме! Имаме бесплатно возило за замена за вас и вашите патници за да можете да го продолжите вашето патување непречено.

Сместување

Ние се грижиме за возачите и другите патници. Хотелско сместување за возачот и сите патници во возилото.

Алтернативен транспорт

Се брзате, но не сакате да возите? Нема проблем! Можете да го продолжите вашето патување, заедно со сите патници во возилото, со автобус, воз, авион или такси.

Складирање на возила

Што ќе се случи со вашето возило? Ние го чуваме на безбедно во случај да не сте во можност да го соберете возилото заради медицинско лекување или потреба од дополнителни проверки на возилото…

Достава на возило

... и ќе го донесеме до вашата адреса!

Содржината на услужниот пакет може да варира и зависи од видот на пакетот што сте го одбрале на местото на продажба.

Кога и како да ги користете Roadside Assistance?

На кратко – секогаш. Ние сме на располагање во текот на целата година, 24 часа на ден.
Вашиот повик е бесплатен, а 45 минути подоцна ќе бидеме таму за да се погрижиме за сè.

Без разлика дали станува збор за дефект или невнимателно ракување (погрешно полнење на гориво, заклучани клучови, итн.) ...
Или да е збор за надворешни влијанија (град, пожар, поплава, земјотрес) или сообраќајна незгода насекаде во Европа.

Каде и како можете да ги добиете Roadside Assistance?

Може да се договорите со Roadside Assistance со вашата осигурителна компанија, банка, компанија за лизинг, телекомуникациски провајдер, компанија за картички или давател на услуги за управување со флота и дистрибутери и продавачи на нови и користени возила, како составен дел на нивните производи или како самостоен производ, брзо и лесно со еден клик преку мрежна продажба, апликативни решенија или лично во феријалата. Како и да ви одговара!